Post by franganocorka on Mar 13, 2022 8:03:52 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shape Puzzle - Learning words ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shape Puzzle - Learning words IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ позволяват измами ▞▞▞
▞▞▞ Shape Puzzle - Learning words 2022 version ▞▞▞
Изглежда, че наистина го харесва. Това ни е 1-ви път. Ще се върнем, за да напишем по-пълен преглед.
Сцените трябваше да бъдат отключени
Моето двегодишно дете живее с пъзелите и игрите. Той прекарва много време, играейки в това приложение. Любимият му е!
...unseren beiden Kleinen gefällt es sehr!
добре
खषग
Страхотно е, но искам да направя нивата, които все още се заключват, можете ли да направите нещо по въпроса
Образователно! Харесай го.
Shape Puzzle - Learning words Educational ejw
Les encanta a mis hijos!
Моят 4-годишен наистина се наслаждава на това приложение. Това е забавно и образователно приложение, което го държи зает, докато мама се опитва да свърши нещата.
Ein Riesenspass für groß und klein .
Децата ми обичат това, има много пъзели по него и това ги държи заети от векове!
Mis sobrinas no paran de pedirme el ipad para hacer los puzzles, pero yo me estaqueó jajaja
Super für für kleinen!
Echt gutes lernspiel
Синът ми харесва приложението ви!! Обичам факта, че той е щастлив от това...! Той наистина го играе много добре!
A mi nena de 2 años le encanta. Aprende palabras en varios idiomas a la vez que hace пъзели.
Mes enfants de 2 et 4 ans adorent
Es muy bueno para los pequeños sirve para que tengan memoria y fijación
Това е отлично приложение. Mes enfants sont ravis avec les jeux. Мерси
THE KING OF FIGHTERS-A 2012 Arkade zye
Shape Puzzle - Learning words Освітні ktsv
Сто процента харесва
обичам го
Bien mais mon fils a vite fait le tour dommage qu'il n'y ai pas d'autre cartes
Децата играят с това приложение от известно време, харесват го и актуализациите правят по-забавно.
Направете швейцарска за сина ми Макс
Обичам това приложение!! Обичах завинаги за приложение за моето 2 1/2 годишно дете, на което той всъщност се наслаждаваше повече от минута. Той ще играе това завинаги и го учи на много умения едновременно. Звукът не се активира, докато не купихме пълната версия и дори тогава бяха необходими няколко пъзела, за да се активира, но той изглежда нямаше нищо против,