Post by franganocorka on Mar 13, 2022 8:25:15 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Tycoon ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Tycoon IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod daudz naudas ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Tycoon 2022 version ▞▞▞
spēle cilvēkiem, kuriem patīk ātrums un arī nedaudz interesē ēdiena gatavošana. Jūs varat gatavot ēdienu lielā ātrumā un nopelnīt vairāk XP.
Tā jauka spēle ir tikai tā, ka es nesaprotu, kā kādai daļai patīk uzlabot viesmīli, bet tā jauka😘😍
Šī spēle ir ļoti izklaidējoša, un Melvinam, manai meitai tā ļoti patīk 😍😻😘.viņa lielāko daļu sava laika pavada pie telefona, spēlējot šo spēli.🤩😽👧 tas ir viss, ko viņa dara visu dienu. Tas patīk visai ģimenei 👨👩👧👦👨👩👧👦😻😘😍🤩. Bet to nevar uzstādīt, nepietiek vietas 😭😭😭😭😭🤯🤯🤧
Man patīk spēle, bet, kad es gatavojos atvērt citu restorānu, spēle iesaldēsies
Nepieciešami atjauninājumi pārāk lēns viesmīļu pakalpojums ir patiešām slikts
Tā ir sliktākā spēle, kādu esmu spēlējis pēc dažiem pasūtījumiem, spēle iestrēgst un sākas pēc vienas vai divām dienām. Kas pie velna ir šis
Man tā patīk, jo šī ir daudz labāka par citu gatavošanas spēli, ko esmu spēlējis, tāpēc iesaku šo spēli, man patīk
Es ienīstu, ka tas ir tik saspringti, jo, aizverot vienu veikalu, tu nevari to pabeigt...
Tā ir ideāla spēle, taču pēc japāņu restorāna atvēršanas vairs nenāk neviens klients.
Es sasniedzu 91. līmeni un tagad tas vairs nedarbojas
Es domāju, ka viņiem vajadzētu vienreiz ļaut mums saņemt ikdienas balvas
Labākā spēle visu laiku labākā spēle un mazs MB, bet labs saglabājums, ko var spēlēt, vai jūs spēlējat divus mēnešus vai es to spēlēju no viena mēneša, atbloķēta visa slimība, tā ir ļoti laba, ļoti maz MB, tāpēc paldies
Es nepiešķiru šai spēlei zvaigzni, jo jūs nekad nevarēsit spēlēt šo spēli, tāpēc neaugšupielādējiet šo spēli
Skumji
Vairāk
Tas ir jautri un dažādi, taču tam ir nepieciešams jauninājums
Man patīk šī spēle, bet ikreiz, kad izlaižat jebkuru stāvu. Jums ir jāatinstalē un atkārtoti jāinstalē lietotne. Un veselīgā dāma ir ļoti kaitinoša, jo daudzas reizes jūs mazgājat šķīvjus, viņa saka, ka šie šķīvji ir netīri.
Šī spēle ir laba un izaicinoša, taču dažreiz tā kļūst kairinoša, taču izmēģiniet šo
Šī spēle ir jauka, taču dažreiz klienti pārstāj ierasties, un jūs neko nevarat darīt, lūdzu, izlabojiet šo problēmu, lai šī spēle kļūtu pārsteidzošāka 💖💖💖💖💖
Man patīk jūsu spēle, tai nav atkārtošanas, ja neesat uzlicis visu pārtiku, kurā būsiet iestrēdzis, kas apgrūtina pāreju uz citu līmeni.
vienmēr karājas 3 restorānā
Brīžiem nedaudz izaicinoši
Šī ir laba spēle, taču, sasniedzot noteiktu posmu, ir tikai 27 klienti, un tas nemainās
Tas bija labi, bet man patiktu, ja spēlētāji animācijas formātā izskatītos mazāk pēc multfilmu varoņiem. Un arī ēst gatavošana varētu būt vienuviet nevis atsevišķi no restorāna .
Laba spēle, bet grafika tiešām slikta
Laba spēle, lieliska grafika, es iesaku jums to izmēģināt
Man ļoti patīk spēle, bet pienāks laiks, kad klienti vairs nenāks, un tā šķitīs bezjēdzīga, lūdzu, mēģiniet labot kļūdu, es jau esmu atinstalējis, tāpēc klienti vairs nebūs
Šī spēle ir ārkārtīgi garlaicīga (personīgi), taču tā var būt jautra maziem bērniem
Jautri un māca iekārtot virtuvi
Man patīk šī spēle, jo tā ir tik iedvesmojoša un motivējoša cilvēkiem, kuri ir šefpavāri 😎😎😎e
Cooking Tycoon Pro příležitostné hráče rnmh
Šī spēle palīdz uzzināt, kā vadīt restorānu
Twinkle - Unicorn Cat Princess Educaționale dez
Jauki bērniem, bet ļoti lēna instalēšana
Pateicoties šai lietotnei, saglabājiet Ka SA krātuvi bezsaistes spēlē Siya pwede mo Siya malaro başta bez maksas, taču man ir viena problēma, kas ir vairāk klientu. Paldies btw FROM PHİLİPPİNES 😘
เกมเจ้านายการทำอาหาร - Cooking ง่ายๆ mrtv
烹飪大亨 - Cooking Tycoon 休閒 cts
Ļoti garlaicīgi neinstalējiet šo spēli
197. posmā kāpēc šī spēle apstāties
Aşçı Kralı - Cooking Tycoon Gündelik rzr
Man ļoti patika 😍 jo spēle ir jautra. Mēs varam to atskaņot, lai iegūtu jaunu restorānu un jaunu ēdienkarti. Man tas tik ļoti patikahhhhhh! 💞 Turpiniet veidot mums pārsteidzošu spēli 👍🏻💪🏻💕
Es to spēlēju, un tas bija lieliski, bet atjauniniet to.
Tas pārstāja darboties, kad es aizvēru vienu no stāviem daudzu klientu dēļ
Aşçı Kralı - Cooking Tycoon Gündelik rzr
Es dodu divus 🌟 jo tas ir tik labi, bet man ir garlaicīgi
😴😴
jauka, forša spēle. atšķiras no citām restorānu spēlēm. Man tas vienkārši patīk. lūdzu, ja vēlaties spēlēt spēli, lejupielādējiet kulinārijas magnātu.
tiešām laba spēle, man tajā spēlē ļoti patika gatavot
Patīk šī spēle. Tas neprasa jums maksāt, izmantojot kredītkarti, kas liek man to mīlēt, kā arī es mīlu ēdienu, ko pasniedzu klientiem. Man liek izsalkt katru reizi, kad spēlēju šo spēli. Gaidāmi citi atjauninājumi, lai iegūtu vairāk pārtikas
man tas nepatīk, jo tur ir rakstīts "tu neesi uzkrājis šo ēdienu😠😠😠
Es kādreiz spēlēju šo spēli, kad biju jaunāks, un pēc tam dažus mēnešus nolēmu to instalēt vēlreiz. Es biju savā 5. stāva virtuvē, kad tā sāka kļūdīties. Ēdienu kritiķis sēdēja un gaidīja savu ēdienu, bet pasūtījums nekad netika veikts. Es ļāvu tam pastāvēt mēnesi vai divus, pārbaudot to dažas reizes, kad beidzot noguru un vienkārši to izņēmu no instalācijas.