Post by lafatbiforti on Mar 16, 2022 11:30:07 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Puzzle Ark ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Puzzle Ark IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kódy pro neomezené množství tokenů ▞▞▞
▞▞▞ Puzzle Ark 2022 version ▞▞▞
Tato hra je velmi jednoduchá.
Velmi návykové
docela zábava na zápas 3. Skončil jsem tím, že jsem narazil do zdi na lvl 9. hra je stále v beta verzi, takže očekávejte pár drobných chyb. hra opravdu potřebuje funkci pro obchodování s hrdiny výměnou za barevné koule nebo manovou esenci. můžete dokonce zaplatit nějaké zlato/exp, abyste to udělali jako způsob, jak vyrovnat extra koule.
dobrá, ale v této hře chybí dobrá hudba na pozadí a hlas postav, díky tomu bude hra živější
logo pro dovednost, vypadat jako mobilní legenda? 🙄
Skvělá hra. Ale po kapitole 10 není co dělat. Prosím aktualizujte dev. Bude lepší, když hru aktualizuješ
Trvalo mi to asi 4 až 5 dní. Ale za méně než týden. V této hře se mi podařilo dokončit „veškerý obsah“. je to rozhodně zábava. jednoznačně f2p. Jediným problémem je nedostatek obsahu konce příběhu. Doporučil bych přidat do každé kapitoly úrovně obtížnosti a nekonečný režim nebo průzkum.
Byla to dobrá hra, ale speciální dovednost mého zpěváka Oasis se od té doby, co jsem si stáhl nejnovější aktualizaci, vůbec nespustí. Zkoušel jsem to podobně, už více než pětkrát v různých fázích, ale neaktivuje se to ani jednou. A zdá se, že to není jediná postava, která se chová stejně, jak jsem četl z nedávných recenzí. Prosím, zapracujte na této chybě. Dík.
No, hra byla dobrá, ale nepřátelé jsou mocní a přidejte prosím nějaký systém zaměřování, který si můžete vybrat, koho chcete zabít jako prvního
Myslel jsem, že je to bojová hra, jak je zobrazeno na fb. když jdu do obchodu Play a hraji trailer, je to jiná hra. co f? proč o to musíš podvádět? Jsem tak nadšený a chystám se to stáhnout. f muži?!
zdá se, že je chyba v power-upech. většinou na duhu. jakmile se to podaří, zničí oblast, na kterou se můžete dotknout, takže power-up je k ničemu a stav podobný nepříteli vám nedovolí použít tuto dlaždici. Skutečnost, že na mého léčitele útočí poměrně často, je také trochu zarážející.ale kromě toho se mi ta hra opravdu líbí a doufám, že všechny problémy jsou vyřešeny a vy budete pokračovat ve vydávání aktualizací.
Doufáme v další obsah a aktualizace!
Hra se mi líbí, problém je v tom, že mi nejde přetočit účet. Jakmile hru zahrajete, data se uloží (pravděpodobně do telefonu). Mohu odinstalovat a znovu nainstalovat a mít stejný účet jako předtím. Vím, že to není gacha hra, ale rád bych si to zopakoval.
Byla to jedna z mých oblíbených příležitostných her, kterou jsem dlouho hrál, ale s každou aktualizací přichází podivná směs pozitiv a negativ. Nejnovější aktualizace podle mého názoru konečně zabila nejlepší aspekt hry. Dříve jste byli při hraní omezeni pouze prohrou, neboli energií prostřednictvím životního systému. Nyní byl systém změněn na používání dobíjecí energie. Nemůžete hrát zdaleka tak často a jste přísně omezeni ve všech oblastech hry. Podle mého názoru tuto změnu vraťte a hra je 5/5
Použil jsem neomezenou výdrž, abych se dostal ke kapitole 3, kde je hra velmi těžká. Dokonce i řazení hrdinové bojují. Neexistuje žádná odměna za překonání předchozí fáze, takže pokud uvíznete, jediný způsob, jak hrát znovu, je počkat, až se nečinný tábor zaplní a zvýší úroveň hrdiny tímto způsobem. Hrdinové mají vítězné pozice, ale vy to vidíte jen na vteřinu. Nechápu, proč nemůžete naskládat stejné hrdiny. Mám 2 rangery a chci je oba, protože vypadají skvěle, ale je to jedno nebo druhé. Věřím, že by hře mohl prospět každodenní dungeon.
Pěkný clickbate, který dáváš, je tak dobrý, synu chcikena
uvízl na mapě 2-10. říká, že k dokončení úkolu je potřeba spustit ohňostroj, ale místo ohňostroje místo toho na jevišti shodilo kladivo. jak bych proboha mohl dokončit ten quest, když mi hra sama dá špatné předměty?
bohužel tuto hru nemohu hrát... píše se tam "není k dispozici ve vašem regionu" jak to?
Třetí třída. Nenačte se více než 81 %. Neplýtvejte svými 71 MB dat.
Velmi dobrá hra
No za prvé, hádanky jsou opravdu těžké a nedávají vašim hráčům ani trochu prostoru. ZKOUŠEL jsem to mnohokrát. Za druhé, tyto dovednosti, které získáte v hádance, je opravdu těžké získat. Nepřátelé mohou snadno zabít vašeho hrdinu. Dobrý koncept, ale nenávidím skutečného herního nepřítele, který je příliš operační a hráči dostávají velmi málo prostoru pro boj. Ukončení hry. Zde jsou moje 2 centy, pokud jsou vítány
jen hra.mobile battle ground blitz best moba .plez server open
Už jsem dokončil všechny kapitoly. můžete prosím aktualizovat hru.
nejlepší hra
Pěkný
New York Mysteries 4 Avventura mpe
Upřímně jedna z mých oblíbených her
Uhh... rychle se nudit, potřebuji něco čerstvého. Navíc byste měli opravit buď systém gacha, nebo systém odměn. Proč? z 50 dostanu jen 1... 4* ne 5* a získání diamantu je zatraceně pomalé, když jste začali uvíznout v kampani. tak opravte jeden z nich.
Není k dispozici v mém regionu TwT doufám, že si to brzy zahraju...
je to tak pomalé tempo. Opravte uživatelské rozhraní ovládání a nekonzistence.
Dobré ve všem o této hře, zatím žádné reklamy 👌👍 nejlepší !!!!
Příliš založené na štěstí. Chcete-li získat bonusové odměny, musíte úroveň opakovat znovu a znovu a doufat, že budete mít štěstí. Nechci hrát stejnou úroveň 20krát za sebou, protože drahokamy nepadaly správně. Byla by to dobrá hra, ale je to frustrující, což z ní dělá něco, co se chystám odinstalovat.
Puzzle Ark Rollespil bil
Hra mě baví, ale přál bych si, aby dávali odměny za opakované hraní již vyčištěných fází, aby se zvýšila znovuhratelnost hry. Nepřátelé jsou příliš silní. Jsem na síle lvl 23k a stále mě nepřátelé vyhladí polovinu mé síly lvl. Vyvažování nepřátel je třeba řešit na všech úrovních. Kromě toho je to zábavná hra. Více síly pro vývojáře!
Stále se to aktualizuje? Nebo další mrtvé dobré hry? Haist.
Hra je příliš obecná. Herní prvky byly lépe provedeny staršími hrami. Postavy jsou roztomilé, ale pořád je to takové nevýrazné. Hrál bych o něco déle, kdybych mohl přeskočit tutoriál.
Tato hra je opravdu zábavná, kreativní a má dobrou úroveň obtížnosti! Jen bych si přál, abych mohl získat více zdrojů z přehrání úrovní, abych mohl levelovat své hrdiny, aniž bych musel dny a dny čekat na sbírání surovin v obchodě.
Úžasná hra