Post by lafatbiforti on Mar 16, 2022 11:48:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mandrake Boys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mandrake Boys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat kód pro mnoho bodů ▞▞▞
▞▞▞ Mandrake Boys 2022 version ▞▞▞
Nenechá mě to ani dodělat nick, co chci říct, vůbec mě to nepustí dovnitř.. jen mi to probliklo načítací obrazovkou a chci to ohodnotit 5, ale můžu se dostat i do hry..
Nemohu hrát hru, protože neustále zamrzá a padá, když jsem ji dříve hrál, takhle to nebylo, prosím opravte to.
Opravdu se mi tato hra líbí, i když je velmi těžké získat hvězdu. a ten můj od včerejšího večera chybuje a nemohu otevřít hru…
Chybí mi šálek hvězdiček, hra se během transakce přerušila a když se přihlásím, nepřidal jsem žádný šálek hvězdiček. Prosím, opravte to, šel jsem do toho a koupil jsem si další šálek hvězd, ale přesto bych rád dostal to, za co jsem zaplatil; kromě toho tu hru miluji.
Opravdu opravdu rozkošná hra s ještě rozkošnějšími postavami! Líbí se mi, že hvězdy lze skutečně získat bez placení, ale někdy to může být stále obtížné, jakmile uděláte všechno QwQ Celkově však s hrou nemám vůbec žádné problémy. Bylo by hezké mít chatovací systém! Udělejte prosím více způsobů, jak vydělat coiny.Je velmi obtížné hrát tuto hru bez placení peněz
Booooooring
Vůbec mi to nedovolí se zaregistrovat, všechny moje aplikace jsou aktualizované a hru jsem několikrát restartoval, ale pořád to hlásí, že je problém... Jak mám hrát, když se prostě nemůžu zaregistrovat?
Ze začátku mě to bavilo, ale spousta příběhů připomíná spíš chlapskou lásku než cokoli jiného.
Miluji tuhle hru!!!! ale je tu problém.. Na mém novém telefonu, když jsem si ho stáhl, neotevře se. Jen mi to dává prázdnou obrazovku. Zkoušel jsem to nechat načíst, ale nic se nestalo. Zkoušel jsem to i přeinstalovat, ale stále se nic nedělo. 😭
Nudná hra. Kupujete pouze semena, zaléváte je a poté je sbíráte. Je těžké získat mince nebo hvězdy, abyste si mohli koupit lepší semena. Nezbývá nic jiného, než čekat, až budete moci sbírat mandragoru. Příběhy začínají od 2 hodin a vyhýbají se šlapání na bedny. Takové plýtvání prostorem a časem
Pěkné ilustrace, když se k nim dostanete, skvělá vypalovačka času na lenošení.
Super kawaii hra se spoustou věcí ke sbírání! Jen jedna poznámka: když zruším expedici, nevrátí mi mince, které jsem utratil – a to je podle mě zcela nelogické.
Hra je docela jednoduchá a zábavná, i když to, co dostanu zasazením mandragory, pro mě není dost fér. Například zasadíte 1 000 mincí v hodnotě mandragory, 1 000 mincí nezískáte, když ji sklidíte, a to si myslím, že je neuspokojivé.
už tu hru nemůžu hrát; Po aktualizaci jsem hru přeinstaloval a kdykoli jsem se pokusil aplikaci otevřít, zůstala jen na prázdné černé obrazovce; opravte to prosím; Chci si tu hru zahrát znovu ;;
Aktualizace trvala 3 hodiny a bez ohledu na to, zda jsem použil wifi nebo mobilní data, nedovolilo mi se přihlásit do hry
Mandrake Boys სხვადასხვა iivt
Nemohu se přihlásit do hry, možná nevím jak to udělat, ale zkusil jsem všechno, stále mě to nepustí do hry mohu sem dostat helo prosím říká to může ulevit od stresu, ale teď mi to dává teď stres 😓
Bylo tam napsáno léčení bez stresu, ale tato hra mě přivádí k šílenství @_@ Tak pomalá na začátku
Problémy s připojením k serveru. Hru nejde ani otevřít
Je to okouzlující hra. Přál bych si, aby bylo snazší získat hvězdy. Hromadění pouze jedné 4* sady trvá věky. Edit: jsou to 2 roky a nedošlo k velkému zlepšení. Sbírat hvězdy pro jeden 4* set trvá věčnost a do té doby vyšlo 10 nových. Možná dejte více hvězdiček jako odměny za přihlášení místo toho, abyste je dávali pouze v poslední den přihlášení
SUPER DRUM - Play Drum! মিউজিক ও অডিও hfr
Při plnění misí nedostávám hvězdičky zdarma. Jinak super.
Pro Boha. Proč musím při spuštění hry aktualizovat hru a stahovat soubory? A hra musí zůstat vzhůru. Plýtvá mým časem.
Úžasná hra a postavy jsou rozkošné, ale ve hře toho moc nezmůžete
Počáteční stahování prostě trvá příliš dlouho. Zdá se, že nakládací lišta zobrazuje jednotlivé položky, takže je těžké odhadnout, jak dlouho ještě musím čekat. Kdyby tam byl aspoň nějaký ukazatel, abych jen nezíral na tohle příliš světlé pozadí.
Extrémně roztomilá hra! Rád sázím malé mandragory a uvidím, koho dostanu. Jedinou nevýhodou je, že start je velmi pomalý.Zpočátku to trvá tak dlouho, než získáte dostatek mincí, abyste mohli dělat cokoli.
Teprve teď jsem hrál hvězdu, ale zatím jsem si tuto hru užil. Našetřil jsem si na semena HQ Random a podařilo se mi je koupit.Pod ní jsem viděl oznámení, že jakmile jsou semena zakoupena, mohou být zasazena neomezeně mnohokrát. Koupil jsem semena, zasadil je a po 10 minutách jim došla čerstvost. Šel jsem pak znovu zasadit, ale z nějakého důvodu je nemohu znovu zasadit, pokud si je nekoupím. Pokud byste mohli tento problém vyřešit, bylo by to skvělé!
PROSÍM!! Opravit. Nejde mi ani stáhnout aktualizace. Problém s připojením je nejhorší, vždy ukazuje nestabilní připojení, i když je můj internet super stabilní. NAPRAVTE TO, CO NEJDŘÍVE
To je v pořádku. Je to roztomilé a utíká to časem, ale za hraní se platí. Není možné postoupit jako začátečník bez placení, pokud nechcete čekat věčně.
Byla to zábava, padá při startování. Doufám, že opraví chyby....buď hru nepodporují, nebo nemají programátory, kteří by chybu opravili
Ahh ahh ahh
Vypadá to opravdu roztomile, ale nemůžu se dostat ani přes přihlašovací obrazovku. Můžu si vybrat přezdívku, ale nemůžu vybrat nic, co by ji převyšovalo. Když pak aplikaci restartuji, klepnutí na "start" ani nefunguje. Toto je pro Samsung S7.
Mandrake Boys Εύκολα qip
Umm...chci vidět sexy kluky a nemuset používat peníze
Načítání trvá tak dlouho a po dokončení načítání se restartuje
Hra JE roztomilá a zábavná, ale je příliš těžké sbírat předměty, abyste získali mandragory, není zde žádný prostor pro pohyb a velmi málo vysvětlení, jak věci dělat. Miluji uměleckou práci, roboty jsou krásné a nádherné kvality, ale nestojí to za všechny problémy. Je to také smutné, protože jsem si hru opravdu užil, ale příliš vás tlačí na to, abyste si kupovali hvězdy za peníze a dostávali jich příliš málo.
Nesnáším to
Koupil jsem mísu 4000 hvězd jen proto, aby mi aplikace vzala peníze a nedala mi hvězdičky. Jsem rád, že mi služba google play schválila vrácení peněz, ale jedná se o vážný problém, který je třeba vyřešit
Mám rád umění, ale hvězdy jsou hlavní nevýhodou. Mnoho ilustrátorů kreslí krásné CG & animace sprite jsou dobré. Chcete-li získat chlapce, semena musí být zakoupena s hvězdami, které potřebují $ nebo jsou vydělané. Nedívejte se na videa, nestojí to za čas / hvězdičky. Nezaplatil jsem skutečné peníze. Své hvězdy jsem získal prostřednictvím nečinných aplikací & snadné zadávání PSČ. Abyste získali všechna Limited semena, potřebujete Showers & Plechovky, to je nepříjemné. Příběhy mají špatný překlad & jsou průměrné. Ale není třeba spěchat, abyste je všechny posbírali, stačí se přihlásit, kdykoli budete chtít.